Beleef jullie dag opnieuw en opnieuw en opnieuw!

Jullie trouwdag wordt vast een onvergetelijke dag! Een dag die je nog vaak opnieuw wil beleven.

Foto van het aansnijden van een taart

Er gebeurt zoveel!

Een veel gehoorde reactie van pas getrouwde stelletjes is: "Er gebeurde zoveel op onze dag! Het was zo overweldigend dat we lang niet alles bewust hebben meegemaakt!". Een sfeervolle trouwvideo legt alle mooie momenten vast in beeld en geluid.

Trouwvideo op maat

Geen bruidspaar is hetzelfde! Daarom spreken we graag af om te bespreken wat jullie wensen en ideeën zijn wat betreft de trouwvideo. Jullie ideeën en onze ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat wij voor jullie een prachtige trouwvideo kunnen maken en zo ook een steentje zullen bijdragen aan deze speciale dag.

Helemaal af en compleet

Onze cameraman maakt tijdens de dag prachtige opnames, die achteraf gemonteerd worden tot een professionele video, voorzien van geluid, muziek en grafische vormgeving.

Zowel trouwvideo als trouwfoto's

Combineer het beste van twee werelden met een trouwvideo in combinatie met trouwfoto's. Onze cameraman en fotograaf werken al lange tijd samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Omdat we als één team werken, is de stijl van de foto's en de trouwvideo op elkaar afgestemd. Samen geven video en foto's het verhaal van jullie bruiloft perfect weer.

Lees meer over trouwfoto's »

Meer weten?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail gerust en geheel vrijblijvend. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen we u ook een compilatie van eerdere opdrachten tonen.