Presenteer uw bedrijf!

U wilt uw bedrijf op een onderscheidende manier presenteren en laten zien wat uw bedrijf in huis heeft. Geef uw bedrijf een gezicht middels professionele en unieke bedrijfsfotografie.

Voorbeeld van bedrijfsfotografie

Eventfotografie

WolsinkMultimedia legt uw evenement graag professioneel vast op foto. Sfeerbeelden van uw bedrijfsbijeenkomst, -opening of beurs zijn breed inzetbaar en een mooi beeld van de dag.

Bedrijfsfoto's

Uw bedrijf in beeld! Vertel uw verhaal aan de hand van een serie foto's. Uw hotel, bed and breakfast, restaurant of winkel sfeervol op de foto voor uw website of in drukwerk. Het kan allemaal.

Architectuurfotografie

Uw bedrijfspand perfect op de foto, voor op de website of in uw jaarverslag? Wij regelen het graag voor u. Daarnaast zijn we beschikbaar voor woningfotografie. Geef een mogelijke koper van uw huis een goede eerste indruk. WolsinkMultimedia zorgt voor smaakvolle foto's van het exterieur en het interieur. Bovendien kunnen we desgewenst ook foto's van grotere hoogte maken. Dit geeft uw woning net dat beetje extra.

Profielfoto's

WolsinkMultimedia zorgt voor aansprekende profielfoto's op uw website of in uw drukwerk. We maken graag aansprekende foto's van u en uw collega's. Geef uw LinkedIn, Facebook pagina of website een persoonlijke uitstraling.

Foto in combinatie met video

We zijn ook thuis in het maken van videoreportages. Het is dus ook prima mogelijk om sfeervolle videoreportages te maken in combinatie met bedrijfsfotografie. Omdat fotograaf en camera samenwerken wordt het resultaat nog mooier en bovendien kunnen we deze combinatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Lees meer over bedrijfsvideo's »