Uw evenement mag gezien worden!

U heeft veel tijd besteed aan het organiseren van uw evenement. Het resultaat mag er zijn en de bezoekers vermaken zich meer dan goed. Een goed evenement mag gezien worden! En daar willen we u graag bij helpen! We gaan professioneel te werk en zorgen voor een goede indruk van uw evenement.

Voorbeeldfoto evenementenfotografie

Evenementenfotografie biedt mogelijkheden

Evenementenfotografie is breed inzetbaar en biedt u, als organisator, veel mogelijkheden. De foto's zijn natuurlijk een prachtige herinnering aan uw evenement, maar u kunt de foto's ook gebruiken om uw evenement echt op de kaart te zetten. Plaats de foto's op uw website of Facebookpagina met uw eigen logo en laat bezoekers zichzelf 'taggen', de foto 'liken' en 'sharen'. Uw evenement krijgt daardoor zoveel mogelijk exposure en viraliteit op social media. De foto's op uw website of Facebookpagina kunnen ingezet worden om mensen achteraf een indruk te geven van uw evenement. Bezoekers die het evenement niet bezocht hebben, maar wel getwijfeld hebben zullen spijt hebben dat ze er niet zijn geweest en een volgende keer zullen ze niet meer twijfelen. Daarnaast bereikt u mensen die nog niet bekend waren met het evenement.

Foto's voor uw promotiecampagne

De foto's zijn bovendien prima inzetbaar als vooraankondiging bij een volgende editie van het evenement. U kunt uw promotiecampagne ditmaal kracht bijzetten door gebruik van uw eigen foto's van uw eigen evenement.

Wij zijn er graag bij!

WolsinkMultimedia is graag aanwezig bij uw evenement:
- De opening van uw bedrijf
- Het fantastische festival
- De beurs of zakenborrel

Foto in combinatie met video

We zijn ook thuis in het maken van videoreportages. Het is dus ook prima mogelijk om van het evenement of delen ervan een sfeervolle videoreportage te maken. Omdat fotograaf en cameraman samenwerken wordt het resultaat nog mooier en bovendien kunnen we deze combinatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Lees meer over evenementenvideo's »

Meer weten?

Wilt u meer informatie over evenementenfotografie? Neem gerust en vrijblijvend contact op!