Maak het duidelijk met beelden

Een instructievideo is een fantastisch middel om te laten zien hoe een product of apparaat werkt, maar ook hoe je bijvoorbeeld een specifieke sportoefening moet uitvoeren. Daarnaast kunt u denken aan veiligheidsinstructies of montagevideo's. Bewegende beelden maken alles snel duidelijk en helder.

Een handleiding in beeld en geluid

Een instructievideo, ookwel uitlegfilmpje, is feitelijk een handleiding in beeld en geluid. De toekomstige gebruiker ziet en hoort tot in detail wat er gebeurt, waardoor instructies sneller worden opgenomen. Daarnaast zijn instructievideo's aantrekkelijk om naar te kijken en worden ze niet doorgebladerd. Samen met u maken we een script waarin de instructies goed in kaart worden gebracht. Ook een voice-over regelen we voor u, u of één van uw medewerkers geeft de instructies, of we gebruiken eigen stemmen van WolsinkMultimedia of één van onze partners.

Veiligheid staat voorop

Voorkom onnodige werkincidenten en zorg ervoor dat medewerkers of bezoekers op de hoogte zijn van de veiligheidsprocedures. Video speelt een belangrijke rol bij het reduceren van werkincidenten. Beeld en geluid zorgen ervoor dat de boodschap beter wordt begrepen. Het is helder en begrijpelijk voor iedereen en aantrekkelijk om naar te kijken. Ook taalbarrières kunnen met veiligheidsvideo's worden weggewerkt. Beelden maken instructies sowieso al duidelijker en bovendien is het mogelijk om de video's te voorzien van voice-overs in verschillende talen.

Samen met u!

U weet als geen ander wat er speelt binnen uw bedrijf of hoe uw product functioneert. Daarom is uw inbreng voor ons van groot belang. We willen samen met u werken aan een fantastisch en professioneel eindresultaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.